Over hotpot

Hot pot is het originele voedsel van China, dat een lange geschiedenis kent. Over het algemeen is 'Hot pot' een kookmethode waarbij een pot en een warmtebron worden gebruikt om de soep te koken en vlees en groenten te koken. Het kenmerkende is dat mensen tijdens het eten kunnen koken. Wanneer mensen Hot pot eten, stomen de voedingsmiddelen nog steeds en worden de soep en het vlees of de groenten samen gekookt. Er zijn voedingsmiddelen die vergelijkbaar zijn met hot-pot over de hele wereld, maar het is vooral populair in Oost-Azië. Typische hotpot-ingrediënten zijn allerlei soorten vlees, zeevruchten, groenten, sojaproducten, schimmels, paddenstoelen, enzovoort. Deze materialen worden in een speciale bouillonpot gedaan en gekookt en vervolgens gegeten na het onderdompelen van de seasoner die mensen lekker vinden.

We adopteren een mini-hotspot en iedereen heeft een kleine pot. De soep is soep-voorraad die met grote beenderen wordt gekookt, en dan kunt u de hot pot ingrediënten kiezen.

Rund kruidige hot pot:

De soep is gemaakt van soep van grote botten, hete peper, Chinese stekelige as, gefermenteerde kleefrijstcrème en veel kruiden, en de smaak is zowel pittig als heet, dus het is zeer geschikt om in de winter te eten om de wind te verdrijven. koude.

Champignons hot pot:

Champignonsoep is gemaakt van een verscheidenheid aan eetbare paddestoelen en veel eetbare paddenstoelen worden altijd geëerd als een soort kostbaar, gezond voedsel met een zeer hoge voedingswaarde. Algemene paddestoelen verbeteren de lichaamimmuniteit tegen verschillende ziekten, remmen de toename van cholesterol in de lever, bevorderen de bloedcirculatie, verminderen de bloeddruk, voeden de huid enzovoort.

Tomaten hot pot:

De hete tomatensoep smaakt heerlijk en mensen kunnen er verse zeevruchten, dierenvlees en allerlei soorten groenten koken. Voor het eten kunnen mensen ook genieten van de soep. Tomaten zijn rijk aan vele soorten vitamines die nodig zijn voor het menselijk lichaam, met name vitamine C, die een bijdrage kunnen leveren aan de vertering van de mens en de veroudering van de huid kunnen vertragen. Daarom is het geschikt voor alle soorten mensen om te eten.

Ingemaakte Chinese kool hot pot:

Ingemaakte Chinese kool smaakt naar zout, zuur en knapperig en heeft een heldere kleur en een scherp aroma. Ondertussen kan het de eetlust van mensen stimuleren, de geest verfrissen en soberder worden; Het kan niet alleen de eetlust verbeteren en de spijsvertering helpen, maar ook het menselijk lichaam bevorderen om het ijzeren element te absorberen. De vergisting van gebeitst Chinese kool is een gevolg dat melkzuurbacteriën koolhydraten in Chinese kool afbreken en melkzuur produceren. Melkzuur is een organisch zuur, dat de eetlust kan verhogen en de spijsvertering kan bevorderen nadat het door het menselijk lichaam is opgenomen. Tegelijkertijd, als de kool zuur wordt, is de samenstelling van de voedingsstof niet gemakkelijk te beschadigen. Bovendien smaakt het heerlijk, en het is voedzaam. Ingemaakte Chinese kool kan constipatie en enteritis voorkomen, het cholesterolgehalte in het bloed en de concentratie van het levervet verlagen.

Koreaanse teppanyaki:

Allereerst legt de ober een dun laagje olie op de ijzeren plaat en legt dan de os, vis, visfilet en andere materialen erop. In een oogwenk komt vleesaroma in uw longen. Tegelijkertijd, in combinatie met het Zi Zi-geluid dat vlees in de olie wordt gekookt, kunnen de mensen die rondhangen nauwelijks op smaak wachten. Koreaanse teppanyaki neemt rundvlees als hoofdvoedsel, en ossenhaas, ossen tong, zeevruchten, visfilet en dergelijke zijn allemaal heerlijke materialen van Koreaanse barbecue, maar geroosterde ossenhaas en ossenstaart zijn het meest bekend.

Het vlees dat wordt gebruikt voor Koreaanse teppanyaki wordt niet van tevoren gesudderd, en de smaak is voornamelijk afkomstig van het sap. Verschillende barbecues nemen verschillende sauzen aan, bijvoorbeeld als u geroosterd varkensvlees eet, heeft u een speciale saus nodig voor geroosterd varkensvlees; als je rosbief eet, heb je een speciale saus nodig voor rosbief. Elk sap is zorgvuldig bereid met een tiental specerijen, en plus de onderdompelende sauzen met een verscheidenheid aan smaken, we geloven dat je degene kunt vinden die je lekker vindt. Hoe worden deze heerlijke sauzen gemaakt? Misschien kan alleen de chef het begrijpen.